fbpx

Anala besvär

Utredning och behandling

Vi erbjuder professionell bedömning och behandling av anala besvär. Du hittar vår mottagning i Läkarhuset i centrala Göteborg. Ingreppen görs som dagskirurgi i lokalbedövning eller narkos. Du möter alltid samma vårdpersonal och lämnar mottagningen samma dag. Hos oss blir du omhändertagen av specialistkirurger med över 20 års erfarenhet. Varmt välkommen till oss på Stiernstam Läkarservice!

Med anala besvär menas tillstånd och sjukdomar som uppstår i eller kring ändtarmsöppningen. Vi genomför noggranna utredningar av blödningar från ändtarmen, diarréer, kräkningar samt smärtor i buk och mage. Vi vet att dessa tillstånd kan vara mycket besvärande. Hos oss får du professionell bedömning och omgående behandling. Om kompletterande utredning skulle behövas erbjuder vi även fullständiga utredningar av tarm och mage. Du kan vända dig till oss som antingen privat eller försäkringspatient. Mer information om vilka försäkringsbolag vi samarbetar med hittar du här. Nedan kan du läsa mer om vilka åkommor vi behandlar. Kontakta oss gärna om du har några andra ytterligare frågor eller funderingar. 

Vi behandlar :

Vill du snabbt träffa en läkare?

Om du snabbt vill träffa en av våra specialistläkare kan du boka ett privat läkarbesök med en mottagningstid inom 2-4 dagar. Fyll i vårt kontaktformulär så återkommer vi snarast. Om du har några andra frågor så tveka inte att kontakta oss på 031- 18 88 18 eller info@stiernstam.se.

    |  2019 © All Rights Reserved  |  Kirurgilakarhuset.se  |  Stiernstam Läkarservice AB  |