fbpx

Utredning av buksmärtor

Utredning av buksmärtor, diarréer och blödning från tarmen

Vid magbesvär som smärta, diarréer, förändrade avföringsvanor och/eller blod i avföringen eller blödning från tarmen kan du behöva utredas för att hitta orsaken till dina besvär. Det finns dock gånger då symtomen försvinner av sig själv eller man får uteslutningsdiagnosen IBS (Irritable Bowel Syndrome). Om besvären inte avtar så hjälper vi dig med fullständiga utredningar av både mage och tarm med uppföljande behandling. 

Det är dock viktigt att utesluta tillstånd man kan behandla som t.ex inflammationer, infektioner, laktosintolerans, glutenallergi  och att utesluta en cancer. Vi tar hand om hela utredningen så att du inte behöver träffa olika läkare.

Kontakta oss så kan vi berätta mer. Vi utför då de nödvändiga provtagningarna och i allmänhet utför vi även en koloskopi som en del i utredningen.

Vill du snabbt träffa en läkare?

Om du snabbt vill träffa en av våra specialistläkare kan du boka ett privat läkarbesök med en mottagningstid inom några dagar. Fyll i vårt kontaktformulär så återkommer vi snarast. Om du har några andra frågor så tveka inte att kontakta oss på 031- 18 88 18 eller info@stiernstam.se.

    |  2019 © All Rights Reserved  |  Kirurgilakarhuset.se  |  Stiernstam Läkarservice AB  |