fbpx

Personal

Dr Mikael Stiernstam

Specialist och överläkare i kirurgi

Mikael Stiernstam är utbildad specialistkirurg och överläkare i kirurgi med lång erfarenhet inom både den offentliga och privata vården. Mikael tog sin läkarexamen vid Göteborgs Universitet 1991 och fortsatte sedan med en specialistutbildning i kirurgi. Han fick certifierad specialistkompetens inom kirurgi år 2000 och har därefter arbetat som bland annat ordinarie specialistläkare i kirurgi på Sahlgrenska Universitetssjukhus samt kirurgisk verksamhetschef på Praktikertjänst AB. Mikael grundade Stiernstam Läkarservice 2014 och har sedan dess arbetat som verksamhetschef och drivit kliniken på heltid. Mikael Stiernstam är medlem i Sveriges Läkarförbund och Svensk kirurgisk förening. 

Dr Andrzej Blasiak

Specialist, överläkare i anestesi

Andrzej Blasiak  är specialist, överläkare i anestesi och ansvarig narkosläkare på Stiernstam Läkarservice. Han tog sin läkarexamen 1971 på University of Jagielonica, Krakow och tog sin svenska specialistexamen i anestesi 1979. Andrzej har tidigare arbetat som specialistläkare på Sahlgrenska Universitetssjukhuset och är medlem i Sveriges Läkarförbund.

Dr Markus Krämer Matousek

Specialistläkare gynekologi

Markus Krämer Matousek specialistläkare i gynekologi med över 20 års erfarenhet av bedömningar och diagnostik av gynekologiska patienter, ultraljud, obstetrik och operativ gynekologisk kirurgi. Han tog sin läkarexamen vid Göteborgs Universitet 1990 och fick certifierad specialistkompetens inom obstetrik och gynekologi 1998. Markus har tidigare arbetat på bland annat Sahlgrenska Universitetssjukhus, Capio och Art Clinic samt varit verksamhetschef för Kvinnosjukvården i Marks kommun.

Marielle Fenton

Sjuksköterska och vårdenhetschef

Marielle Fenton är legitimerad sjuksköterska och vårdenhetschef på Stiernstam Läkarservice. Hon tog sin examen 1990 och har arbetat på Stiernstam Läkarservice sedan 2006. Marielle har dessförinnan arbetat på kirurgmottagningen och endoskopienheten på Mölndalssjukhus.

|  2019 © All Rights Reserved  |  Kirurgilakarhuset.se  |  Stiernstam Läkarservice AB  |