fbpx

Inför ditt besök hos oss

Vad behöver jag ta med mig till mitt första besök?

Vid ditt besök behöver du endast ha med dig giltig legitimation.

Vad gör jag om jag känner mig sjuk dagarna innan operation?

Om du känner dig dålig dagarna innan din behandling ska du omgående kontakta oss via telefon på 031-18 88 18 för att eventuellt boka in en ny tid. Om du har en infektion i kroppen kan vi inte operera dig. 

Blir jag jag opererad vid mitt första besök?

Inför större operationer och ingrepp hålls alltid en förberedande konsultation med din behandlande läkare som sedan ger dig en operationstid inom 2 veckor.  Om det endast rör sig om ett mindre kirurgiskt ingrepp så som borttagning av  hudfläckar, fettknölar etc så kan man eventuellt utföra behandlingen redan vid det första besöket. 

Har du några andra frågor inför ditt besök?

Om du har några frågor eller funderingar kring ditt besök så är du varmt välkommen att kontakta oss på 031- 18 88 18 eller info@stiernstam.se så hjälper vi dig. Varmt välkommen till Stiernstam Läkarservice!

|  2019 © All Rights Reserved  |  Kirurgilakarhuset.se  |  Stiernstam Läkarservice AB  |