fbpx

Stiernstam Läkarservice

Vi, Stiernstam Läkarservice, Kirurgkliniken Läkarhuset, är en privat specialistmottagning inriktad på allmänkirurgi och gynekologi. Vi har funnits på Läkarhuset i Göteborg sedan 2006 och har även en filial i Helsingborg. Vi bedriver nära samarbeten med flera försäkringsbolag samt Hallands region och Västra Götalands region. 

Vi arbetar för att erbjuda våra patienter bästa möjliga vård med ett säkert och effektivt omhändertagande. Vi både ansvarar och utför hela vårdkedjan vilket innefattar provtagning, undersökning, eventuell operation eller behandling samt uppföljning och återkoppling.

Om oss

Våra specialistkirurger har lång och bred erfarenhet inom både den privata och offentliga vården. Vår målsättning är att bedriva kirurgi och gynekologi med högsta kvalitet och efter moderna etablerade behandlingsprinciper. Du kan få kontakt med doktorn samma dag och du möter alltid samma personal och doktor. Vi på Kirurgkliniken LÄKARHUSET, Stiernstam Läkarservice erbjuder hjälp med såväl mindre kirurgiska och gynekologiska ingrepp som mer omfattande operationer. Vi har den senaste moderna utrustningen  och följer socialstyrelsens alla normer. 

Vad vi gör

På vår kirurgiska mottagning utreds och behandlas patienter med besvär av åderbråck, ljumskbråck, bukbråck, anala besvär och gallbesvär. Vi gör även mindre kirurgiska ingrepp så som behandling av lever- , skönhetsfläckar, godartade och elakartade hudförändringar. Vi genomför undersökningar och utredningar inför eventuell operation och fullständiga mag- och tarmutredningar inkluderande gastroskopi och koloskopi. Vid behov utför vi operationerna laparoskopiskt dvs med titthålskirurgi t ex bråckkirurgi. Vi är specialintresserade av att utföra åderbråcksoperationer med bästa möjliga kosmetiska resultat där vi även har möjlighet att åtgärda sk ådernät eller kärlspindlar med den senaste moderna laser teknologin.

Patienten i fokus

Vi på Stiernstam Läkarservice utför mindre kirurgiska ingrepp på huden vilket bland annat inkluderar: borttagning av födelsemärken, leverfläckar, talgkörtlar, fettknölar och korrigering av ärr. Ingreppen utförs av våra specialistläkare som dagskirurgi under lokalbedövning och du kan lämna mottagningen samma dag. 

Vad våra patienter säger

“Underbar personal och trevligt bemötande! Man kände sig väl omhändertagen och operationen var verkligen proffsigt utförd! Rekommenderar denna klinik varmt! Tack Mikael, Marielle och den trevliga läkarsekreteraren som hade inhandlat de bra tuchpennorna  Stor kram till er och trevlig helg!

Erika – 17 november 2017

Har du några andra frågor eller funderingar?

Tveka inte att kontakta oss. Vi vet att läkarbesök och sjukdomar kan kännas jobbigt att prata om. Om du har några frågor eller funderingar kring en åkomma eller ditt besök så tveka inte att kontakta någon av våra sjuksköterskor på 031- 18 88 18 eller info@stiernstam.se så hjälper vi dig. Varmt välkommen

|  2019 © All Rights Reserved  |  Kirurgilakarhuset.se  |  Stiernstam Läkarservice AB  |