fbpx

Bli patient hos oss

Hur blir jag patient?

Vi på Stiernstam Läkarservice erbjuder vård för dig som både  vänder dig till oss privat eller som försäkringspatient. Men att veta hur du blir patient hos oss är inte alltid helt lätt. Det finns ett antal olika vägar in och du hittar mer information om de olika tillvägagångssätten här nedan. Om du fortfarande har obesvarade frågor eller andra funderingar kan du kontakta oss på info@stiernstam.se så hjälper vi dig! Det går även bra att ringa oss på tel 031- 18 88 18 mellan kl. 08-12 och 13-16 måndag – fredag. Varmt välkommen! 

Privatpatient

Om du vill söka vård hos oss privat behöver du ingen remiss eller någon tidigare kontakt med läkare. Du får kontakt med en läkare samma dag och en mottagningstid inom 1-3 dagar. Tidsbokning görs direkt via telefon till mottagningen på telefonnummer: 031- 18 88 18 eller via e-post till info@stiernstam.se. Du kan även använda vårt kontaktformulär.

Som privatpatient betalar du en fast avgift för en 30 min konsultation med en av våra specialistläkare. Du står sedan själv för alla vårdkostnader inkl. provtagning, behandlingar, röntgen och operation. Frikort gäller inte. 

Försäkringspatient

Om du har sjukvårdsförsäkring via din arbetsgivare eller tecknat en privat kan du söka vård hos oss via ditt försäkringsbolag. För att boka en mottagningstid kontaktar du ditt försäkringsbolag som ordnar bokningen till oss. Vi har avtal med de flesta försäkringsbolagen och du behöver ingen remiss eller tidigare läkarkontakt. Se alla försäkringsbolag.

Som försäkringspatient betalar du endast den självrisk som ditt försäkringsbolag anger. Din försäkring täcker övriga kostnader. Frikort gäller inte.

Hallandslandsting

Vi på Kirurgkliniken på Läkarhuset, Stiernstam Läkarservice har vårdavtal för kökortning med Hallands läns landsting. Kirurgpatienter som inte får möjlighet att opereras på sitt närsjukhus i Region Halland kan via sjukvårdskansliet i Region Halland få möjlighet att opereras hos oss.

Du måste ha en remiss från Landstinget där du bor. Remissen utfärdas av en läkare via din vårdcentral. Hör med ditt Landsting ifall du har möjlighet att nyttja ovanstående avtal enligt den nya lagstiftningen. Som patient från Hallandslandsting betalar du din vanliga patientavgift. Du kan även använda ditt frikort.

Västra Götalandsregionen

Som patient från Västra Götalands regionen betalar du enligt nationell taxa. Frikort gäller. Du kommer till oss kommer på remiss från allmänläkare (ex. husläkare, distriktsläkare). Det första besöket kostar då 100 kr och alla besök därefter 300 kr framtill frikortet. 

Varför välja oss?

Personlig och effektiv specialistvård

Vi på Stiernstam läkarservice strävar alltid efter att erbjuda bästa möjliga specialistvård med ett effektivt och personligt omhändertagande. Du får en mottagningstid inom några dagar med uppföljande och omgående behandling. Hos oss blir du omhändertagen av erfarna specialistläkare och alltid bemött av samma vårdpersonal.  Vi ansvarar och utför hela vårdkedjan, från provtagning, undersökning, utredning, behandling och uppföljning.

Ditt välmående i fokus

Vårt viktigaste prioritering är ditt välmående och att du känner dig trygg i den vård vi ger dig. Det är viktigt att du känner dig delaktig och informerad om varje steg i din behandling hos oss. Var därför inte rädd för att ställa frågor och berätta om dina bekymmer eller funderingar. Vår personal är alltid öppen för dina frågor och förklarar gärna eventuella oklarheter. 

Har du några andra frågor eller funderingar?

Tveka inte att kontakta oss. Vi vet att läkarbesök och sjukdomar kan kännas jobbigt att prata om. Om du har några frågor eller funderingar kring hur du ska bli patient hos oss så tveka inte att kontakta någon av våra sjuksköterskor på 031- 18 88 18 eller info@stiernstam.se så hjälper vi dig. Varmt välkommen

|  2019 © All Rights Reserved  |  Kirurgilakarhuset.se  |  Stiernstam Läkarservice AB  |