fbpx

Sköra slemhinnor

Sköra slemhinnor

Sköra och torra slemhinnor är en relativt vanligt åkomma som kan uppstå i samband östrogenbrist, graviditet, amning, klimakteriet, diabetes eller upprepade urinvägsinfektioner. Sköra slemhinnor kan orsaka klåda, urinläckage, flytningar, slidkatarr och svårigheter vid samlag. Många kvinnor lider av sköra slemhinnor utan att söka hjälp för sina besvär, men hos oss möter du erfarna gynekologer som hjälper dig att behandla dina besvär.

Hos oss vår gynekolog på Läkarhuset i Göteborg kan du boka tid för ett omgående besök med uppföljningsbehandling inom 2-3 veckor. Varmt välkommen!

Behandling

Utredningen av sköra slemhinnor görs som en vanlig gynekolog undersökning där gynekologen känner på slidväggarna och undersöker östrogen nivåerna för att undersöka orsaken till besvären. Besvären kan därefter behandlas med antingen östrogenbehandling, receptbelagd vaginalkräm eller Oestring beroende på orsaken till de sköra slemhinnorna.  

Orsak

I samarbete med erfarna specialistläkare inom gynekologi erbjuder vi på Stiernstam Läkarservice nu även utredning, bedömning och behandling av en rad olika gynekologiska åkommor. Du kan vända dig till oss som privatpatient eller som försäkringspatient. Hos oss får du en omgående och professionell behandling av dina besvär. Vi eftersträvar att alltid erbjuda ett hög kvalitativt och personligt omhändertagande med individen i fokus. Du möter alltid samma personal och alla ingrepp sker som dagkirurgi vilket innebär att du kan lämna mottagningen samma dag. Varmt välkommen till oss!

Vill du snabbt träffa en gynekolog?

Vi vet att gynekologiska besvär kan vara påfrestande. Om du snabbt vill träffa en gynekolog kan du boka ett privat läkarbesök med en mottagningstid inom några dagar. Fyll i vårt kontaktformulär så återkommer vi snarast. Om du har några andra frågor eller funderingar så tveka inte att höra av dig till en av våra sjuksköterskor  på info@stiernstam.se.

    |  2019 © All Rights Reserved  |  Kirurgilakarhuset.se  |  Stiernstam Läkarservice AB  |