fbpx

Klåda i underlivet

Olika typer av klådbesvär

Klåda och irritation i underlivet kan orsakas av infektioner, svamp, hormonförändringar eller i vissa fall könsjukdomar. Klådbesvär är vanligtvis inte symtom på några allvarliga sjukdomstillstånd men kan ge upphov till obehag och smärta.  Hos oss kan du boka en tid med en av våra erfarna gynekologer för att omgående få bedömning och behandling för dina besvär. 

Orsak

Det är inte onormalt att det ibland kliar runt slidöppningen eller på blygdläpparna. Vanligtvis beror klådan på svamp eller någon annan infektion och irritation. I dessa fall går det oftast att behandla med receptfria läkemedel. Om din klåda inte avtar eller förvärras finns det dock en risk för att det kan orsakas av en könssjukdom som kräver behandling.

I samarbete med erfarna specialistläkare inom gynekologi erbjuder vi på Stiernstam Läkarservice nu även utredning, bedömning och behandling av en rad olika gynekologiska åkommor. Du kan vända dig till oss som privatpatient eller som försäkringspatient. Hos oss får du en omgående och professionell behandling av dina besvär. Vi eftersträvar att alltid erbjuda ett hög kvalitativt och personligt omhändertagande med individen i fokus. Du möter alltid samma personal och alla ingrepp sker som dagkirurgi vilket innebär att du kan lämna mottagningen samma dag. Varmt välkommen till oss!

Vill du snabbt träffa en gynekolog?

Vi vet att gynekologiska besvär kan vara påfrestande. Om du snabbt vill träffa en gynekolog kan du boka ett privat läkarbesök med en mottagningstid inom några dagar. Fyll i vårt kontaktformulär så återkommer vi snarast. Om du har några andra frågor eller funderingar så tveka inte att höra av dig till en av våra sjuksköterskor  på info@stiernstam.se.

    |  2019 © All Rights Reserved  |  Kirurgilakarhuset.se  |  Stiernstam Läkarservice AB  |