fbpx

Fettknölar- lipom

Lipom eller mer känt som fettknölar är vanliga och godartade hudförändringar som består av normal fettvävnad. Vävnaden ligger innesluten i en kapsel vilket gör att knölen ofta känns avskilda från omgivande underhudsfett.  

Hos oss får du snabbt behandling och du kan lämna mottagningen samma dag. Om du omgående vill träffa en läkare kan du boka ett privat läkarbesök på 031 18 88 18 och få en behandlingstid inom 2-4 dagar. Varmt välkommen!

Symtom

Lipom syns som en mjuk knöl under huden och går vanligtvis att flytta när man placerar ett finger på den. Fettknölar, lipom är nästan alltid ofarliga men om de orsakar besvär är det lätt att behandla med minimal återhämtningstid. Kontakta oss gärna om du har några ytterligare frågor. 

Borttagning av fettknölar

Borttagning av fettknölar under lokalbedövning och du lämnar mottagningen samma dag. Under lägger kirurgen ett litet snitt i anslutningen till fettknölen och avlägsnar fettvävnaden. Våra specialistkirurger har lång erfarenhet och placerar snittet på lämpligast plats för att få bästa kosmetiska resultat. Sjukskrivning krävs mycket sällan. 

Vad våra patienter säger

”Så otroligt glad att jag fick möjlighet att få hjälp av den fantastiska och omtänksamma personalen på Stiernstam Läkarservice! Tusen tack till er alla!”

Louise – 17 januari 2019

Vill du snabbt träffa en läkare?

Om du snabbt vill träffa en av våra specialistläkare kan du boka ett privat läkarbesök med en mottagningstid inom 2-4 dagar. Fyll i vårt kontaktformulär så återkommer vi snarast. Om du har några andra frågor så tveka inte att kontakta oss på 031- 18 88 18 eller info@stiernstam.se.

    |  2019 © All Rights Reserved  |  Kirurgilakarhuset.se  |  Stiernstam Läkarservice AB  |