fbpx

Vad är nageltrång?

Nageltrång är en ofarlig men smärtsam åkomma som ofta orsakas av trånga skor eller felklippta naglar. När man lider av nageltrång skär nageln in i och skadar den omkringliggande huden, vilket kan ge upphov till irritation, rodnad, infektion och varbildning. Vanligast är att få nageltrång i stortån.

 Vi på Stiernstam Läkarservice hjälper dig att bli av med dina besvär och du lämnar mottagningen samma dag. Om du snabbt vill få behandling kan du boka ett privat läkarbesök på 031- 18 88 18 och få en mottagningstid inom 2-4 dagar. Varmt välkommen!

Symtom

Behandlingen- Königsoperation

Nageltrång behandlas alltid med lokalbedövning med en så kallad königsoperation och du kan lämna mottagningen samma dag. Under ingreppet tar läkaren bort en del eller hela nageln för att behandla nageltrånget och förebygga återfall. Man avlägsnar även nagelanlaget som sitter på skelettet för att förhindra att nageltrånget återkommer är nageln växer ut. 

Vad våra patienter säger

“Toppklass på er. Hela gänget, ingen nämnd ingen glömd. Vi ses ju snart igen. Inte för att jag ser fram emot operationer men, tillsammans med er så är det inte långt ifrån.

Bosse – 7 februari 2019

Vill du snabbt träffa en läkare?

Om du snabbt vill träffa en specialistläkare kan du boka ett privat läkarbesök med mottagningstid inom några dagar. Fyll i vårt kontaktformulär så återkommer vi snarast. Om du har några andra frågor så tveka inte att kontakta oss på 031- 18 88 18 eller info@stiernstam.se.

    |  2019 © All Rights Reserved  |  Kirurgilakarhuset.se  |  Stiernstam Läkarservice AB  |